Universal trådløs oplader i træ (15W)

 • Bionedbrydelig
 • Miljøvenligt
 • Organisk

Smart, hurtigt og nemt

Alle nyere mobiltelefoner understøtter trådløs opladning, hvorfor? Fordi det er smart og nemt!

Vi kender det alle sammen, ledninger der ligger og flyder, venner og veninder der spørger om man ikke har en oplader, men man mangler lige det rigtige stik. Hvorfor gå igennem alt besværet når man kan få en trådløs oplader?

Tilføj til ønske liste

 1. Universal Docking Station
  Universal Docking Station
  Ecrow ECO
  799,00 kr
 2. Solcelle Powerbank
  Solcelle Powerbank
  Ecrow ECO
  499,00 kr
Specifikationer
IkonerBionedbrydelig, Miljøvenligt, Organisk
MaterialerBambus
Strømindput1 stk. USB
Input porte1 stk. Micro USB (1A /5V)
Rækkevidde8mm
OBSEkstra produkter der ses på billederne medfølger ikke
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Universal trådløs oplader i træ (15W)

Forsendelsesinformation

Fra det øjeblik ordren forlader vores lager, leverer vi typisk indenfor 2-5 arbejdsdage i Danmark og 5-7 dage i resten af ​​EU. Alle ordrer behandles mandag til fredag ​​ekskl. Helligdage. Ecrow kan ikke holdes ansvarlig for uventede leveringsforsinkelser uden for dens kontrol.Forsendelse til flere adresser: Ecrow tillader kun forsendelse til en adresse pr. bestille. Ønsker du at sende til flere adresser, skal du oprette en bestilling pr. adresse.Track and trace: Du modtager en bekræftelses e-mail, når ordren er godkendt, og en sms når ordren er afsendt, med et track and trace link som du kan bruge til at følge din forsendelse.

Gaveindpakning

Ecrow ønsker, at emballagen skal være så miljøvenlig som muligt, derfor tilbyder vi ikke gaveindpakning af vores produkter. Vi vil muligvis tilføje dette senere, hvis vi finder en meget miljøvenlig måde at gøre det på.

Retur & Bytte

Ecrow har 14 dages fuld returret på alle ordrer. Når du har modtaget din ordre og vil returnere/bytte den, skal du sende en e-mail til sales@ecrow.dk med dit ordre-id og anmode om et returlabel + en beskrivelse af fejlen. Ecrow sender dig herefter en e-mail med instruktioner om, hvordan du returnerer varen. Når vi har modtaget din returnerede vare, laver vi en refusion eller en ombytning efter dit ønske. For at returnere et produkt skal det være i original indpakning og i samme stand som da det ankom. Beløbet overføres herefter ved hjælp af den samme betalingsmetode, der blev brugt til at købe varen.

Betalingsmuligheder

Ecrow accepterer følgende betalingsformer i webshoppen: Dankort, Visa, Visa/Dankort, Visa Electron, Mastercard, Maestro, Paypal & Mobilepay.

Trådløse oplader til Apple, Samsung m.m.

 Ecrows stilrene nye trådløse opladere kommer i tre forskellige farver, så du kan vælge den der passer bedst til dit hjem.

Vi har taget alt det unødvendige miljøskadelige plastik og byttet det ud med træ, for at gøre produktet så bæredygtigt og miljøvenligt som muligt.
Så om vi vil slippe for besværet for at finde stikket på sengebordet, få styr på ledningerne på kontoret, eller bare have en nem måde at oplade på ved sofaen. Så er denne miljøvenlige og bæredygtige trådløse oplader lige noget for dig.