Universal Docking Station

 • Bionedbrydelig
 • Miljøvenligt
 • Organisk
 • Plastikfri
 • Ecrow

Simpel smuk og funktionel

Ecrows nye universal docking station holder styr på dine telefoner, kuglepenne og smartwatch på dit skrivebord eller natbord. Du har muligheden for at oplade tre telefoner og et ur i denne stilrene, klima- og miljøvenlige dockingstation.

 1. Solcelle Powerbank
  Solcelle Powerbank
  Ecrow ECO
  499,00 kr
Specifikationer
IkonerBionedbrydelig, Miljøvenligt, Organisk, Plastikfri, Ecrow
MaterialerValnøddetræ
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Universal Docking Station

Forsendelsesinformation

Fra det øjeblik ordren forlader vores lager, leverer vi typisk indenfor 2-5 arbejdsdage i Danmark og 5-7 dage i resten af ​​EU. Alle ordrer behandles mandag til fredag ​​ekskl. Helligdage. Ecrow kan ikke holdes ansvarlig for uventede leveringsforsinkelser uden for dens kontrol.Forsendelse til flere adresser: Ecrow tillader kun forsendelse til en adresse pr. bestille. Ønsker du at sende til flere adresser, skal du oprette en bestilling pr. adresse.Track and trace: Du modtager en bekræftelses e-mail, når ordren er godkendt, og en sms når ordren er afsendt, med et track and trace link som du kan bruge til at følge din forsendelse.

Gaveindpakning

Ecrow ønsker, at emballagen skal være så miljøvenlig som muligt, derfor tilbyder vi ikke gaveindpakning af vores produkter. Vi vil muligvis tilføje dette senere, hvis vi finder en meget miljøvenlig måde at gøre det på.

Retur & Bytte

Ecrow har 14 dages fuld returret på alle ordrer. Når du har modtaget din ordre og vil returnere/bytte den, skal du sende en e-mail til sales@ecrow.dk med dit ordre-id og anmode om et returlabel + en beskrivelse af fejlen. Ecrow sender dig herefter en e-mail med instruktioner om, hvordan du returnerer varen. Når vi har modtaget din returnerede vare, laver vi en refusion eller en ombytning efter dit ønske. For at returnere et produkt skal det være i original indpakning og i samme stand som da det ankom. Beløbet overføres herefter ved hjælp af den samme betalingsmetode, der blev brugt til at købe varen.

Betalingsmuligheder

Ecrow accepterer følgende betalingsformer i webshoppen: Dankort, Visa, Visa/Dankort, Visa Electron, Mastercard, Maestro, Paypal & Mobilepay.

Denne docking station er lavet af det fineste valnødtræ og indeholder ingen plastik eller miljøskadelige elementer.

Dockingstationens fantastiske design, passer til ethvert skrivebord eller kontorplads, der gerne vil udstråle stil og miljøbevidsthed, med samtidig har fokus på design og elegance.