Solcelle Powerbank

  • Miljøvenligt
  • Ecrow

Du står på en ferie, festival, camping eller bare nede ved bussen og mangler strøm på din telefon? Om det er et vigtigt opkald eller Metrokontrolløren der skal se din billet på telefonen, kan denne situation være kritisk.
Derfor præsenterer vi nu ”Fremtidens Powerbank” der er så klima- og miljøvenlige som overhoved mulig. Power banken der er er lavet i mest muligt træ og udstyret med et solpanel – så behøver du aldrig en stikkontakt til, at lade din telefon op igen med den sorte energi. Vær med til, at gøre noget godt for vores miljø og erhverv dig denne powerbank i dag.

  1. Universal Docking Station
    Universal Docking Station
    Ecrow ECO
    799,00 kr
Specifikationer
IkonerMiljøvenligt, Ecrow
MaterialerBambus
Input porte1 stk. Micro USB (1A /5V)
Output Porte2 stk. USB (1A / 5V)
BatteriLithium
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Solcelle Powerbank

Forsendelsesinformation

Fra det øjeblik ordren forlader vores lager, leverer vi typisk indenfor 2-5 arbejdsdage i Danmark og 5-7 dage i resten af ​​EU. Alle ordrer behandles mandag til fredag ​​ekskl. Helligdage. Ecrow kan ikke holdes ansvarlig for uventede leveringsforsinkelser uden for dens kontrol.Forsendelse til flere adresser: Ecrow tillader kun forsendelse til en adresse pr. bestille. Ønsker du at sende til flere adresser, skal du oprette en bestilling pr. adresse.Track and trace: Du modtager en bekræftelses e-mail, når ordren er godkendt, og en sms når ordren er afsendt, med et track and trace link som du kan bruge til at følge din forsendelse.

Gaveindpakning

Ecrow ønsker, at emballagen skal være så miljøvenlig som muligt, derfor tilbyder vi ikke gaveindpakning af vores produkter. Vi vil muligvis tilføje dette senere, hvis vi finder en meget miljøvenlig måde at gøre det på.

Retur & Bytte

Ecrow har 14 dages fuld returret på alle ordrer. Når du har modtaget din ordre og vil returnere/bytte den, skal du sende en e-mail til sales@ecrow.dk med dit ordre-id og anmode om et returlabel + en beskrivelse af fejlen. Ecrow sender dig herefter en e-mail med instruktioner om, hvordan du returnerer varen. Når vi har modtaget din returnerede vare, laver vi en refusion eller en ombytning efter dit ønske. For at returnere et produkt skal det være i original indpakning og i samme stand som da det ankom. Beløbet overføres herefter ved hjælp af den samme betalingsmetode, der blev brugt til at købe varen.

Betalingsmuligheder

Ecrow accepterer følgende betalingsformer i webshoppen: Dankort, Visa, Visa/Dankort, Visa Electron, Mastercard, Maestro, Paypal & Mobilepay.

Det helt rigtige miljøvenlige valg

Ecrow præsentere fremtiden powerbank!

Denne powerbank har et tidløst og stilrent design, hvor vi har udskiftet alt det unødvendige miljøbelastende plastik med bambus. For at gøre powerbanken så klima og miljøvenlige som overhoved mulig, har vi udstyret den med et solpanel.

Mere og mere strøm bliver i dag produceret bæredygtigt, i form af vind, sol og vand, hvilket vi hos Ecrow er store fortalere for. Det hjælper os med at være mere miljøvenlige og grønne i vores dagligdag.