3 nye produkter på Ecrow

Her til jul besøgte jeg min mor og far. I den anledning satte min mor mig hurtigt til at rydde op i nogle af de kasser, som jeg ”glemte”, da jeg flyttede hjemmefra. Imens jeg snusede rundt i mine gamle ting, fandt jeg den. Kablernes hellige gral - kassen med mine gamle kabler.

Jeg husker det som om det var i går.

Man havde kabler liggende til et hav af telefoner. Hver gang man fik en ny telefon, fik man en ny lader. Jeg gemte alle kablerne fra mine gamle telefoner, det kunne jo være man skulle bruge dem? Hvis en ven eller veninde kom forbi og skulle have ladet sin mobiltelefon ladt op.

Imens jeg sad og kikkede i kassen, fik jeg det helt dårligt. Hvor var der bare meget plastik og forurenende kabler, transformerer etc. Jeg var lige blevet ansat hos Ecrow

og tog derfor en snak med min chef om dette. Han fandt hurtig løsningen på problemet. Ja, mange vil sige ikke bare en løsning, men tre virkelige grønne løsninger der er klimavenlige.

Efter blot en uge havde han fået produkterne hjem. Den første var denne Universal oplader i træ. Den er vild smart til min nye firmatelefon iPhone XS. Ofte når jeg arbejder ligger den bare på skrivebordet og flyder – men nu har den en plads, hvor den oplader og gør det hurtigt. Den er lavet i et virkeligt lækkert stilrent design i bambus. Men bedst af alt den er bionedbrydelig og miljøvenlig.

 

Problemet er lidt at min privattelefon Samsung Galaxy S5 ikke har trådløs opladning. Men som chefen sagde – det var der også en løsning på. Her fik jeg Ecrows nye Universal Docking Station . Den kan oplade hele tre telefoner op, et ur og har tre kuglepensholdere. En virkelig flot dockingstation i lækkert valnøddetræ – uden nogen form for plastik og 100% organisk.

Nu da jeg skulle en uge med familien til Sharm Reef i Sharm el Sheikh, havde chefen flottet sig med en tredje gave. Denne flotte fremtidens powerbank. Det er nok den vildeste power bank jeg har set. Ikke nok med den kan oplade både min firmatelefon og privattelefon så kan den også oplade min tablet. Hvor mere grønt bliver det lige? – en powerbank med solceller i træ.

 

Jeg er på ingen måde skuffet! Tak for disse tre bæredygtige produkter chef!