Beco Torv med 3 Knuder / Beco Rope Jungle Triple Knot

 • Bionedbrydelig
 • Miljøvenligt
 • Organisk
 • Plastikfri

Beco torv med 3 knuder er hårdt, slidstærkt og 100% naturlig.
Perfekt til trækkeleg og tandrensning, og skulle det ske din hund spiser noget af det, er materialerne meget skånsomme og let fordøjlige.

Tilføj til ønske liste

 1. Beco Foder-Boldt / Beco Treat Ball
  Beco Foder-Boldt / Beco Treat Ball
  Beco Pets
  49,00 kr
 2. Beco Kødben / Beco Treat Bone
  Beco Kødben / Beco Treat Bone
  Beco Pets
  49,00 kr
Specifikationer
IkonerBionedbrydelig, Miljøvenligt, Organisk, Plastikfri
MaterialerNaturhamp
Egnet til racer i størrelsenLille (chihuahua & gravhund), Mellem (Terrier & Spaniel), Stor (Labrador & Alsatian)
SpecifikationerStærk og lang holdbarhed
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Beco Torv med 3 Knuder / Beco Rope Jungle Triple Knot

Forsendelsesinformation

Fra det øjeblik ordren forlader vores lager, leverer vi typisk indenfor 2-5 arbejdsdage i Danmark og 5-7 dage i resten af ​​EU. Alle ordrer behandles mandag til fredag ​​ekskl. Helligdage. Ecrow kan ikke holdes ansvarlig for uventede leveringsforsinkelser uden for dens kontrol.Forsendelse til flere adresser: Ecrow tillader kun forsendelse til en adresse pr. bestille. Ønsker du at sende til flere adresser, skal du oprette en bestilling pr. adresse.Track and trace: Du modtager en bekræftelses e-mail, når ordren er godkendt, og en sms når ordren er afsendt, med et track and trace link som du kan bruge til at følge din forsendelse.

Gaveindpakning

Ecrow ønsker, at emballagen skal være så miljøvenlig som muligt, derfor tilbyder vi ikke gaveindpakning af vores produkter. Vi vil muligvis tilføje dette senere, hvis vi finder en meget miljøvenlig måde at gøre det på.

Retur & Bytte

Ecrow har 14 dages fuld returret på alle ordrer. Når du har modtaget din ordre og vil returnere/bytte den, skal du sende en e-mail til sales@ecrow.dk med dit ordre-id og anmode om et returlabel + en beskrivelse af fejlen. Ecrow sender dig herefter en e-mail med instruktioner om, hvordan du returnerer varen. Når vi har modtaget din returnerede vare, laver vi en refusion eller en ombytning efter dit ønske. For at returnere et produkt skal det være i original indpakning og i samme stand som da det ankom. Beløbet overføres herefter ved hjælp af den samme betalingsmetode, der blev brugt til at købe varen.

Betalingsmuligheder

Ecrow accepterer følgende betalingsformer i webshoppen: Dankort, Visa, Visa/Dankort, Visa Electron, Mastercard, Maestro, Paypal & Mobilepay.

Beco torv med 3 knuder er hårdt, slidstærkt og 100% naturlig.
Elsker din hund også at lege trækkeleg? Sker det engang i mellem at din hund får spist nogle dele af legetøjet?
Så er dette miljøvenlige og bæredygtige tov lige noget for dig! Skulle de ske at torvet bliver spist, nedbrydes det naturligt af din hund, på en meget skånsomt måde.
Lider din hund af dårlig ånde? Så vil dette torv hjælpe din hund med at rengøre sine tænder!