Beco Blød Legetøjs (Giraf) / Beco Soft Toy (Giraffe)

 • Miljøvenligt
 • Genbrugsmaterialer

Mød giraffen George, han er dejlig blød, dobbelt syet og udstyret med en squeaker/piver.
Han er produceret ved hjælp af ca. 15 genanvendte plastflasker!

Tilføj til ønske liste

 1. Beco Foder-Boldt / Beco Treat Ball
  Beco Foder-Boldt / Beco Treat Ball
  Beco Pets
  49,00 kr
 2. Beco Kødben / Beco Treat Bone
  Beco Kødben / Beco Treat Bone
  Beco Pets
  49,00 kr
Specifikationer
IkonerMiljøvenligt, Genbrugsmaterialer
MaterialerGenanvendte plastflasker
Egnet til racer i størrelsenLille (chihuahua & gravhund), Mellem (Terrier & Spaniel), Stor (Labrador & Alsatian)
SpecifikationerPivedyr, Double sygning, Blød & omfavnende
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Beco Blød Legetøjs (Giraf) / Beco Soft Toy (Giraffe)

Forsendelsesinformation

Fra det øjeblik ordren forlader vores lager, leverer vi typisk indenfor 2-5 arbejdsdage i Danmark og 5-7 dage i resten af ​​EU. Alle ordrer behandles mandag til fredag ​​ekskl. Helligdage. Ecrow kan ikke holdes ansvarlig for uventede leveringsforsinkelser uden for dens kontrol.Forsendelse til flere adresser: Ecrow tillader kun forsendelse til en adresse pr. bestille. Ønsker du at sende til flere adresser, skal du oprette en bestilling pr. adresse.Track and trace: Du modtager en bekræftelses e-mail, når ordren er godkendt, og en sms når ordren er afsendt, med et track and trace link som du kan bruge til at følge din forsendelse.

Gaveindpakning

Ecrow ønsker, at emballagen skal være så miljøvenlig som muligt, derfor tilbyder vi ikke gaveindpakning af vores produkter. Vi vil muligvis tilføje dette senere, hvis vi finder en meget miljøvenlig måde at gøre det på.

Retur & Bytte

Ecrow har 14 dages fuld returret på alle ordrer. Når du har modtaget din ordre og vil returnere/bytte den, skal du sende en e-mail til sales@ecrow.dk med dit ordre-id og anmode om et returlabel + en beskrivelse af fejlen. Ecrow sender dig herefter en e-mail med instruktioner om, hvordan du returnerer varen. Når vi har modtaget din returnerede vare, laver vi en refusion eller en ombytning efter dit ønske. For at returnere et produkt skal det være i original indpakning og i samme stand som da det ankom. Beløbet overføres herefter ved hjælp af den samme betalingsmetode, der blev brugt til at købe varen.

Betalingsmuligheder

Ecrow accepterer følgende betalingsformer i webshoppen: Dankort, Visa, Visa/Dankort, Visa Electron, Mastercard, Maestro, Paypal & Mobilepay.

Mød gifraffen George han er dejlig blød og lavet med dobbelt syning, for extra holdbarhed. 
George har en indbygget squeaker/piver. Han er produceret på den helt fantastisk miljøbevidste og bæredygtige måde af ca. 15 genanvendte plastflasker! Hvilket gør ham til det ideelle grønne valg.