Bamboo X Trådløs Powerbank

  Hold din telefon opladet med Bamboo X Wireless Powerbank fra Ecrow. 

  1. Universal Docking Station
   Universal Docking Station
   Ecrow ECO
   799,00 kr
  2. Solcelle Powerbank
   Solcelle Powerbank
   Ecrow ECO
   499,00 kr
  Specifikationer
  MaterialerBiobaseret plast, Ukrudt, Uld
  Input porteMicro 5V/2A (micro in), USB-Input (5V/2A)
  Output PorteType C, USB-port (2A), Trådløst QI
  BatteriLithium
  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:Bamboo X Trådløs Powerbank

  Forsendelsesinformation

  Fra det øjeblik ordren forlader vores lager, leverer vi typisk indenfor 2-5 arbejdsdage i Danmark og 5-7 dage i resten af ​​EU. Alle ordrer behandles mandag til fredag ​​ekskl. Helligdage. Ecrow kan ikke holdes ansvarlig for uventede leveringsforsinkelser uden for dens kontrol.Forsendelse til flere adresser: Ecrow tillader kun forsendelse til en adresse pr. bestille. Ønsker du at sende til flere adresser, skal du oprette en bestilling pr. adresse.Track and trace: Du modtager en bekræftelses e-mail, når ordren er godkendt, og en sms når ordren er afsendt, med et track and trace link som du kan bruge til at følge din forsendelse.

  Gaveindpakning

  Ecrow ønsker, at emballagen skal være så miljøvenlig som muligt, derfor tilbyder vi ikke gaveindpakning af vores produkter. Vi vil muligvis tilføje dette senere, hvis vi finder en meget miljøvenlig måde at gøre det på.

  Retur & Bytte

  Ecrow har 14 dages fuld returret på alle ordrer. Når du har modtaget din ordre og vil returnere/bytte den, skal du sende en e-mail til sales@ecrow.dk med dit ordre-id og anmode om et returlabel + en beskrivelse af fejlen. Ecrow sender dig herefter en e-mail med instruktioner om, hvordan du returnerer varen. Når vi har modtaget din returnerede vare, laver vi en refusion eller en ombytning efter dit ønske. For at returnere et produkt skal det være i original indpakning og i samme stand som da det ankom. Beløbet overføres herefter ved hjælp af den samme betalingsmetode, der blev brugt til at købe varen.

  Betalingsmuligheder

  Ecrow accepterer følgende betalingsformer i webshoppen: Dankort, Visa, Visa/Dankort, Visa Electron, Mastercard, Maestro, Paypal & Mobilepay.

  Med den nye Bamboo X Wireless Powerbank er det ingen sag at holde din telefon opladet. Hos Ecrow er vi glade for at kunne tilbyde denne smarte og trådløse powerbank, der har 3 tilslutningsmuligheder: trådløst, type C og USB.

  Bamboo X Wireless Powerbank er fremstillet i holdbar og bæredygtig bambus og stof. Stoffet er en blanding af 30% økologisk bomuld, 40% hamp og 30% genanvendt PET.

  Med dens smarte QI teknologi kan den desuden oplade de fleste telefoner af nyere generation, eksempelvis enheder såsom iPhone 8 og nyere, samt android telefoner der understøtter QI.

  Med Bamboo X Wireless Powerbank fra Ecrow, har du altid en ekstra strømkilde lige ved hånden.