Bæredygtig Mussemåtte fra Venux

  • Bionedbrydelig
  • Miljøvenligt
  • Organisk
  • Plastikfri

Venux mussemåtte i bæredygtigt natur kork materiale, og med en silikone anti-slip base. Køb den her. 

Specifikationer
IkonerBionedbrydelig, Miljøvenligt, Organisk, Plastikfri
MaterialerKork, Silikone
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Bæredygtig Mussemåtte fra Venux

Forsendelsesinformation

Fra det øjeblik ordren forlader vores lager, leverer vi typisk indenfor 2-5 arbejdsdage i Danmark og 5-7 dage i resten af ​​EU. Alle ordrer behandles mandag til fredag ​​ekskl. Helligdage. Ecrow kan ikke holdes ansvarlig for uventede leveringsforsinkelser uden for dens kontrol.Forsendelse til flere adresser: Ecrow tillader kun forsendelse til en adresse pr. bestille. Ønsker du at sende til flere adresser, skal du oprette en bestilling pr. adresse.Track and trace: Du modtager en bekræftelses e-mail, når ordren er godkendt, og en sms når ordren er afsendt, med et track and trace link som du kan bruge til at følge din forsendelse.

Gaveindpakning

Ecrow ønsker, at emballagen skal være så miljøvenlig som muligt, derfor tilbyder vi ikke gaveindpakning af vores produkter. Vi vil muligvis tilføje dette senere, hvis vi finder en meget miljøvenlig måde at gøre det på.

Retur & Bytte

Ecrow har 14 dages fuld returret på alle ordrer. Når du har modtaget din ordre og vil returnere/bytte den, skal du sende en e-mail til sales@ecrow.dk med dit ordre-id og anmode om et returlabel + en beskrivelse af fejlen. Ecrow sender dig herefter en e-mail med instruktioner om, hvordan du returnerer varen. Når vi har modtaget din returnerede vare, laver vi en refusion eller en ombytning efter dit ønske. For at returnere et produkt skal det være i original indpakning og i samme stand som da det ankom. Beløbet overføres herefter ved hjælp af den samme betalingsmetode, der blev brugt til at købe varen.

Betalingsmuligheder

Ecrow accepterer følgende betalingsformer i webshoppen: Dankort, Visa, Visa/Dankort, Visa Electron, Mastercard, Maestro, Paypal & Mobilepay.

Står du og mangler en ny musemåtte? I så fald kan vi hos Ecrow nu tilbyde en bæredygtig en af slagsen.

Vores nye natur kork musemåtte fra Venux, har en silikone anti-slip base der gør den særdeles praktisk, præcis og brugbar. 

Den er som nævnt fremstillet i kork, der er et af de mest bæredygtige materialer, der kan benyttes i en grøn fremstillingsproces.

Derfor kan du med god samvittighed investere i denne musemåtte fra Venux.