Bæredygtig Mini Pwerbank 5000 mAh

 • Miljøvenligt

Bæredygtig lommepowerbank i hvedestrå! Kan det blive grønnere?

 1. Universal Docking Station
  Universal Docking Station
  Ecrow ECO
  799,00 kr
 2. Solcelle Powerbank
  Solcelle Powerbank
  Ecrow ECO
  499,00 kr
Specifikationer
IkonerMiljøvenligt
MaterialerHvede
BatteriLithium
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Bæredygtig Mini Pwerbank 5000 mAh

Forsendelsesinformation

Fra det øjeblik ordren forlader vores lager, leverer vi typisk indenfor 2-5 arbejdsdage i Danmark og 5-7 dage i resten af ​​EU. Alle ordrer behandles mandag til fredag ​​ekskl. Helligdage. Ecrow kan ikke holdes ansvarlig for uventede leveringsforsinkelser uden for dens kontrol.Forsendelse til flere adresser: Ecrow tillader kun forsendelse til en adresse pr. bestille. Ønsker du at sende til flere adresser, skal du oprette en bestilling pr. adresse.Track and trace: Du modtager en bekræftelses e-mail, når ordren er godkendt, og en sms når ordren er afsendt, med et track and trace link som du kan bruge til at følge din forsendelse.

Gaveindpakning

Ecrow ønsker, at emballagen skal være så miljøvenlig som muligt, derfor tilbyder vi ikke gaveindpakning af vores produkter. Vi vil muligvis tilføje dette senere, hvis vi finder en meget miljøvenlig måde at gøre det på.

Retur & Bytte

Ecrow har 14 dages fuld returret på alle ordrer. Når du har modtaget din ordre og vil returnere/bytte den, skal du sende en e-mail til sales@ecrow.dk med dit ordre-id og anmode om et returlabel + en beskrivelse af fejlen. Ecrow sender dig herefter en e-mail med instruktioner om, hvordan du returnerer varen. Når vi har modtaget din returnerede vare, laver vi en refusion eller en ombytning efter dit ønske. For at returnere et produkt skal det være i original indpakning og i samme stand som da det ankom. Beløbet overføres herefter ved hjælp af den samme betalingsmetode, der blev brugt til at købe varen.

Betalingsmuligheder

Ecrow accepterer følgende betalingsformer i webshoppen: Dankort, Visa, Visa/Dankort, Visa Electron, Mastercard, Maestro, Paypal & Mobilepay.

Telefonen er i dag en uundværlig del af hverdagen. Det er vigtigt at folk kan komme i kontakt med en 24/7 og vice versa.

Teknologien er desværre ikke perfekt, da de fleste generationer af nyere telefoner, sjældent kan holde strøm ved regelmæssig brug i længere tid af gangen.

Ecrow kan nu præsentere en praktisk og bæredygtig løsning til at håndtere problemet.

Med vores nye og smarte lommepowerbank ved hånden, har du altid en backup klar, såfremt der er akut behov for strøm. 

Med vores bæredygtige powerbank i hvedestrå, har du altid mulighed for at have den nødvendige strøm med på farten.